glitchy graphics

Questions and problems with GhR.
User avatar
[T-Sq]Spartacus
Newbie
Posts: 19
Joined: Fri Mar 26, 2004 11:12 am
Location: England
Contact:

glitchy graphics

Post by [T-Sq]Spartacus » Fri Apr 16, 2004 10:50 am

every time i try to run ghost recon (even the demo), the graphics on the main menu go all pixely and when i manage to get into a game all it shows are strange dark outlines. It sounds like a memery problem, but do any of you guys know wats up??? O_)
Steve walks warily down the street,
with the brim pulled way down low
Ain't no sound but the sound of his feet,
machine guns ready to go
-QUEEN

User avatar
Sephiroth Clock
Veteran
Posts: 375
Joined: Thu Aug 21, 2003 7:46 pm
Location: Cali.

Post by Sephiroth Clock » Sat Apr 17, 2004 9:44 am

possibly your comp isnt quite good enough =P

User avatar
Monoman
Site Admin
Site Admin
Posts: 2662
Joined: Sat Aug 16, 2003 11:26 pm
Location: Planet Bob
Contact:

Post by Monoman » Sat Apr 17, 2004 5:07 pm

It does sound like its your comp. Is your setting for GhR set to low?
Kansas....Like Paris Hilton: White, Flat, and Easy to Enter. -- Conan O'Brien

Masturbation is like procrastination, they're both great until you realize your screwing yourself.

MGM Discord | MGM Chat
MGM Sig

User avatar
[T-Sq]Spartacus
Newbie
Posts: 19
Joined: Fri Mar 26, 2004 11:12 am
Location: England
Contact:

Post by [T-Sq]Spartacus » Sun Apr 18, 2004 5:56 am

It would be good news if it was my comp because im gettin a new 1 next week 8}
I wouldnt know how to change the settings because i cant even read anything in the menu!
Steve walks warily down the street,
with the brim pulled way down low
Ain't no sound but the sound of his feet,
machine guns ready to go
-QUEEN

User avatar
Monoman
Site Admin
Site Admin
Posts: 2662
Joined: Sat Aug 16, 2003 11:26 pm
Location: Planet Bob
Contact:

Post by Monoman » Sun Apr 18, 2004 6:06 am

What kind of computer are you running it on?
Kansas....Like Paris Hilton: White, Flat, and Easy to Enter. -- Conan O'Brien

Masturbation is like procrastination, they're both great until you realize your screwing yourself.

MGM Discord | MGM Chat
MGM Sig

User avatar
[T-Sq]Spartacus
Newbie
Posts: 19
Joined: Fri Mar 26, 2004 11:12 am
Location: England
Contact:

Post by [T-Sq]Spartacus » Sun Apr 18, 2004 6:27 am

Blueberry imac, g3, 333mhz *shudder*
Steve walks warily down the street,
with the brim pulled way down low
Ain't no sound but the sound of his feet,
machine guns ready to go
-QUEEN

User avatar
Monoman
Site Admin
Site Admin
Posts: 2662
Joined: Sat Aug 16, 2003 11:26 pm
Location: Planet Bob
Contact:

Post by Monoman » Sun Apr 18, 2004 3:56 pm

Thats why you are having the graphic problems. The requirements for the game are
PowerMac with G3/G4 Processor
450 MHz or faster Processor
128 MB of built-in RAM (256 MB if running Mac OS X)
1 GB available hard disk space
ATI Rage 128 with 16 MB of VRAM (or better video card)
Kansas....Like Paris Hilton: White, Flat, and Easy to Enter. -- Conan O'Brien

Masturbation is like procrastination, they're both great until you realize your screwing yourself.

MGM Discord | MGM Chat
MGM Sig

User avatar
[T-Sq]Spartacus
Newbie
Posts: 19
Joined: Fri Mar 26, 2004 11:12 am
Location: England
Contact:

Post by [T-Sq]Spartacus » Mon Apr 19, 2004 9:25 am

I would'nt have thought that many mhz made a difference, because i have all of the other requirements as i modded my computer so many times
Steve walks warily down the street,
with the brim pulled way down low
Ain't no sound but the sound of his feet,
machine guns ready to go
-QUEEN

User avatar
Monoman
Site Admin
Site Admin
Posts: 2662
Joined: Sat Aug 16, 2003 11:26 pm
Location: Planet Bob
Contact:

Post by Monoman » Mon Apr 19, 2004 10:09 am

But did you update your video card when you added to your comp?
Kansas....Like Paris Hilton: White, Flat, and Easy to Enter. -- Conan O'Brien

Masturbation is like procrastination, they're both great until you realize your screwing yourself.

MGM Discord | MGM Chat
MGM Sig

User avatar
[T-Sq]Spartacus
Newbie
Posts: 19
Joined: Fri Mar 26, 2004 11:12 am
Location: England
Contact:

Post by [T-Sq]Spartacus » Mon Apr 19, 2004 10:22 am

Ah that'll probably be it, i have a ATI Rage Pro, but its only got 8mb of VRAM
Steve walks warily down the street,
with the brim pulled way down low
Ain't no sound but the sound of his feet,
machine guns ready to go
-QUEEN

User avatar
Monoman
Site Admin
Site Admin
Posts: 2662
Joined: Sat Aug 16, 2003 11:26 pm
Location: Planet Bob
Contact:

Post by Monoman » Mon Apr 19, 2004 12:55 pm

That would be the problem especially since you said the graphics were not showing up correctly.
Kansas....Like Paris Hilton: White, Flat, and Easy to Enter. -- Conan O'Brien

Masturbation is like procrastination, they're both great until you realize your screwing yourself.

MGM Discord | MGM Chat
MGM Sig

User avatar
LordLothar
SEAL
Posts: 560
Joined: Thu Aug 21, 2003 3:18 pm
Location: Somewhere over the rainbow

Post by LordLothar » Tue Apr 20, 2004 3:00 pm

hey mono is your pic supposed to be blinking
hooah
Ich stehe alleine

User avatar
Monoman
Site Admin
Site Admin
Posts: 2662
Joined: Sat Aug 16, 2003 11:26 pm
Location: Planet Bob
Contact:

Post by Monoman » Wed Apr 21, 2004 5:01 pm

What blinking? Its the same image I have always had.
Kansas....Like Paris Hilton: White, Flat, and Easy to Enter. -- Conan O'Brien

Masturbation is like procrastination, they're both great until you realize your screwing yourself.

MGM Discord | MGM Chat
MGM Sig

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest