GR call of duty 2 host trouble-hosting >_>

Everything about CoD, CoD 2, and their mods.
Zanghfei
Ranger
Posts: 1590
Joined: Tue Jul 01, 2008 1:52 pm

GR call of duty 2 host trouble-hosting >_>

Post by Zanghfei » Sun Aug 08, 2010 10:31 am

In gameranger i host it.

1 / 16 player and some few 15 minutes
No one there 0_O wtf is heppan

Even i test a guy and he said to me didn't work....

User avatar
Monoman
Site Admin
Site Admin
Posts: 2662
Joined: Sat Aug 16, 2003 11:26 pm
Location: Planet Bob
Contact:

Re: GR call of duty 2 host trouble-hosting >_>

Post by Monoman » Sun Aug 08, 2010 5:51 pm

When you are in the game room and someone joins is their name in Italics?
Kansas....Like Paris Hilton: White, Flat, and Easy to Enter. -- Conan O'Brien

Masturbation is like procrastination, they're both great until you realize your screwing yourself.

MGM Discord | MGM Chat
MGM Sig

Zanghfei
Ranger
Posts: 1590
Joined: Tue Jul 01, 2008 1:52 pm

Re: GR call of duty 2 host trouble-hosting >_>

Post by Zanghfei » Thu Aug 26, 2010 6:47 pm

Italic?

Lol yeah.

User avatar
Mota-Lev
Green Beret
Posts: 3553
Joined: Sat Mar 17, 2007 4:19 pm
Location: AusFag
Contact:

Re: GR call of duty 2 host trouble-hosting >_>

Post by Mota-Lev » Thu Aug 26, 2010 6:50 pm

Do you get a NAT warning every time you host a room?

The italics mean they will not be able to join your game.
Image

Image

Zanghfei
Ranger
Posts: 1590
Joined: Tue Jul 01, 2008 1:52 pm

Re: GR call of duty 2 host trouble-hosting >_>

Post by Zanghfei » Fri Aug 27, 2010 5:29 am

Mota-Lev wrote:Do you get a NAT warning every time you host a room?

The italics mean they will not be able to join your game.

There no warning on the screen o_o
some people join. there no warning.
Open the game there no 1 o_o
What should i do?
Image
Image

User avatar
Monoman
Site Admin
Site Admin
Posts: 2662
Joined: Sat Aug 16, 2003 11:26 pm
Location: Planet Bob
Contact:

Re: GR call of duty 2 host trouble-hosting >_>

Post by Monoman » Fri Aug 27, 2010 6:52 pm

The Italic user name only shows up in the game room when they join that room.
Kansas....Like Paris Hilton: White, Flat, and Easy to Enter. -- Conan O'Brien

Masturbation is like procrastination, they're both great until you realize your screwing yourself.

MGM Discord | MGM Chat
MGM Sig

User avatar
Amy
Green Beret
Posts: 3628
Joined: Mon Nov 17, 2008 6:22 pm
Location: Mota-Lev's house.
Contact:

Re: GR call of duty 2 host trouble-hosting >_>

Post by Amy » Sun Aug 29, 2010 5:01 pm

If the name is in italic in the game room then wild hosting problem has appeared.
MGM Sig
Mota-Lev wrote:Its like watching an Asian girl crush a cats brain through its eye socket with high heels.. Its horrible but I just can't look away :/.

User avatar
Mota-Lev
Green Beret
Posts: 3553
Joined: Sat Mar 17, 2007 4:19 pm
Location: AusFag
Contact:

Re: GR call of duty 2 host trouble-hosting >_>

Post by Mota-Lev » Sun Aug 29, 2010 8:57 pm

If you can start a room and people connect to that but when you begin the game they cannot connect and you go through a router I'd suggest..

Go here: http://portforward.com/english/routers/ ... rindex.htm
Choose your router from the list. Refer to your router(IF YOU HAVE ONE) for the name and model number.
Skip the ad.
Pick the call of duty you want from the list and then yeah It'll tell you the rest.

You will need to login to your router to do this. If you don't go through a router disregard all I have just said.
Divine wrote:If the name is in italic in the game room then wild hosting problem has appeared.
Bad pokemon reference was bad.
Image

Image

User avatar
Amy
Green Beret
Posts: 3628
Joined: Mon Nov 17, 2008 6:22 pm
Location: Mota-Lev's house.
Contact:

Re: GR call of duty 2 host trouble-hosting >_>

Post by Amy » Mon Aug 30, 2010 9:19 am

Meh it was an accident so i put in the wild for shits and giggles.
MGM Sig
Mota-Lev wrote:Its like watching an Asian girl crush a cats brain through its eye socket with high heels.. Its horrible but I just can't look away :/.

Zanghfei
Ranger
Posts: 1590
Joined: Tue Jul 01, 2008 1:52 pm

Re: GR call of duty 2 host trouble-hosting >_>

Post by Zanghfei » Sun Nov 14, 2010 9:15 am

Bumb

When I host with a guy who testing with me

I entered my game
nobody join o_o
but specially he trying to join
I do shift + the console button.

and what i see is sys_(something) can't get IP ADRESS or something like that.

pelase help meh.

thx

User avatar
Monoman
Site Admin
Site Admin
Posts: 2662
Joined: Sat Aug 16, 2003 11:26 pm
Location: Planet Bob
Contact:

Re: GR call of duty 2 host trouble-hosting >_>

Post by Monoman » Mon Nov 15, 2010 6:46 pm

You probably need to do port forwarding on your router. For the person trying to join, is there name in italics?
Kansas....Like Paris Hilton: White, Flat, and Easy to Enter. -- Conan O'Brien

Masturbation is like procrastination, they're both great until you realize your screwing yourself.

MGM Discord | MGM Chat
MGM Sig

Zanghfei
Ranger
Posts: 1590
Joined: Tue Jul 01, 2008 1:52 pm

Re: GR call of duty 2 host trouble-hosting >_>

Post by Zanghfei » Thu Nov 18, 2010 5:44 am

No body is italics.

There is another one.

When I join the server in Game Ranger.

i do shift + console button.

When people join is like.

Sys_(Something) 255.555.555.0 joined (or something else)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest