Changing the name of teh demo Castle Map - How?

Everything about GhRD and its mods.
User avatar
[BIG] Ranger
Operative
Posts: 182
Joined: Fri Dec 12, 2003 7:38 am
Location: UK
Contact:

Changing the name of teh demo Castle Map - How?

Post by [BIG] Ranger » Mon Apr 25, 2005 8:50 am

I notice that Monoman (and some others to) have changed teh name of the demo map...

What file must I edit to affect this change?

Can I do it with a ordinary text editor - like SimpleText on the Mac?

Many thanks,

Ranger

User avatar
Monoman
Site Admin
Site Admin
Posts: 2662
Joined: Sat Aug 16, 2003 11:26 pm
Location: Planet Bob
Contact:

Post by Monoman » Mon Apr 25, 2005 3:02 pm

Yes you can do this with any text editor. You would to edit the mission files. The files with the .mis extension. You want to edit this line:

<MapName>Your Map Name</MapName>

If you are interested in doing some editing I made a weather and fog tutorial some time ago on my Planet site. You can find the tutorial here. There is a easier way to change the fog than how I described in the tutorial but, it is a good place to start. If you are interested in knowing the other way I can post it here.
Kansas....Like Paris Hilton: White, Flat, and Easy to Enter. -- Conan O'Brien

Masturbation is like procrastination, they're both great until you realize your screwing yourself.

MGM Discord | MGM Chat
MGM Sig

User avatar
[BIG] Ranger
Operative
Posts: 182
Joined: Fri Dec 12, 2003 7:38 am
Location: UK
Contact:

Post by [BIG] Ranger » Mon Apr 25, 2005 11:52 pm

LOL - that easy eh?

Had my map renamed in no time - including some witty remarks in the title.

Should make the guys at work giggle!

Thank you...

Ranger

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest