BF1942 Demo Ports

Everything about BF 1942 and its mods.
User avatar
Monoman
Site Admin
Site Admin
Posts: 2661
Joined: Sat Aug 16, 2003 11:26 pm
Location: Planet Bob
Contact:

BF1942 Demo Ports

Post by Monoman » Mon Jan 24, 2005 5:28 pm

Everyone seems to be looking for the ports for this game.

14567, 23000 udp
Last edited by Monoman on Tue Jul 05, 2005 1:13 pm, edited 1 time in total.
Kansas....Like Paris Hilton: White, Flat, and Easy to Enter. -- Conan O'Brien

Masturbation is like procrastination, they're both great until you realize your screwing yourself.

MGM Discord | MGM Chat
MGM Sig

|MDA| SAMMY

where do do u type the pot numbers

Post by |MDA| SAMMY » Mon Jun 20, 2005 11:42 pm

:? i was wondering where u put the port number in?

User avatar
Monoman
Site Admin
Site Admin
Posts: 2661
Joined: Sat Aug 16, 2003 11:26 pm
Location: Planet Bob
Contact:

Post by Monoman » Tue Jun 21, 2005 2:49 am

You would put them in the Port Forwarding or Port Mapping section of your router.
Kansas....Like Paris Hilton: White, Flat, and Easy to Enter. -- Conan O'Brien

Masturbation is like procrastination, they're both great until you realize your screwing yourself.

MGM Discord | MGM Chat
MGM Sig

Guest

Post by Guest » Sat Oct 28, 2006 9:35 pm

yes hi there I was wondering that are they gonna come out with a new update for BATTLEFIELD 1942 DEMe for mac or you guys are working for a mod to play online without gameranger

User avatar
Monoman
Site Admin
Site Admin
Posts: 2661
Joined: Sat Aug 16, 2003 11:26 pm
Location: Planet Bob
Contact:

Post by Monoman » Sat Oct 28, 2006 10:15 pm

The only way to play the BF1942 Demo online was with GameRanger. The Demo didn't have any other way. Although you can still play the Demo online if you get GameRanger Premium. It is available to only premium members.
Kansas....Like Paris Hilton: White, Flat, and Easy to Enter. -- Conan O'Brien

Masturbation is like procrastination, they're both great until you realize your screwing yourself.

MGM Discord | MGM Chat
MGM Sig

macman
Newbie
Posts: 24
Joined: Sat Oct 28, 2006 9:32 pm
Location: california
Contact:

Post by macman » Sun Oct 29, 2006 9:03 am

oh I know but that sucks then I would play the demo with pc lol

macman
Newbie
Posts: 24
Joined: Sat Oct 28, 2006 9:32 pm
Location: california
Contact:

Post by macman » Sun Nov 26, 2006 4:11 pm

how do u activate the ports for the mac demo ??????

User avatar
Monoman
Site Admin
Site Admin
Posts: 2661
Joined: Sat Aug 16, 2003 11:26 pm
Location: Planet Bob
Contact:

Post by Monoman » Mon Nov 27, 2006 2:09 am

You can't do it from the game. You have to go into your router's settings and look for Port Forwarding or something similar. Once you are there then you can enter the port numbers.
Kansas....Like Paris Hilton: White, Flat, and Easy to Enter. -- Conan O'Brien

Masturbation is like procrastination, they're both great until you realize your screwing yourself.

MGM Discord | MGM Chat
MGM Sig

macman
Newbie
Posts: 24
Joined: Sat Oct 28, 2006 9:32 pm
Location: california
Contact:

Post by macman » Mon Nov 27, 2006 7:22 pm

but what does it do ??

User avatar
Monoman
Site Admin
Site Admin
Posts: 2661
Joined: Sat Aug 16, 2003 11:26 pm
Location: Planet Bob
Contact:

Post by Monoman » Tue Nov 28, 2006 12:00 pm

It will allow you to host games. For most people this doesn't apply to LAN games only Internet games.
Kansas....Like Paris Hilton: White, Flat, and Easy to Enter. -- Conan O'Brien

Masturbation is like procrastination, they're both great until you realize your screwing yourself.

MGM Discord | MGM Chat
MGM Sig

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest