I have it now

Everything about the AoE series.
User avatar
draconic74
Green Beret
Posts: 3469
Joined: Sat Jun 03, 2006 11:08 am
Contact:

I have it now

Post by draconic74 » Wed Feb 13, 2008 4:36 pm

IM or PM me if you feel like playing. Ill see if I can play at the time.

Aim: Draconic74

(even if Im not on, I might be in invisible mode, so you cant see me at all even when I am on)

PS: Since the long time that I havnt played this game and got good at Starcraft and Rise on Nations, I suck at AOE. Hee hee
Image

User avatar
Mota-Lev
Green Beret
Posts: 3553
Joined: Sat Mar 17, 2007 4:19 pm
Location: AusFag
Contact:

Post by Mota-Lev » Wed Feb 13, 2008 9:28 pm

Cool you use GR??? I get on for about 30mins every afternoon and then later on at night. If your ever on that.
Image

Image

User avatar
draconic74
Green Beret
Posts: 3469
Joined: Sat Jun 03, 2006 11:08 am
Contact:

Post by draconic74 » Wed Feb 13, 2008 10:26 pm

Ill check it out now.
Image

User avatar
Monoman
Site Admin
Site Admin
Posts: 2662
Joined: Sat Aug 16, 2003 11:26 pm
Location: Planet Bob
Contact:

Post by Monoman » Thu Feb 14, 2008 11:35 am

If you are going to play on GameRanger and have Leopard do not update to 10.5.2. Apple changed something that makes AOE 2 unplayable on GameRanger.
Kansas....Like Paris Hilton: White, Flat, and Easy to Enter. -- Conan O'Brien

Masturbation is like procrastination, they're both great until you realize your screwing yourself.

MGM Discord | MGM Chat
MGM Sig

User avatar
Mota-Lev
Green Beret
Posts: 3553
Joined: Sat Mar 17, 2007 4:19 pm
Location: AusFag
Contact:

Post by Mota-Lev » Thu Feb 14, 2008 1:10 pm

It works for me

I play on my dads leopard. Ghost recon wont work though.
Image

Image

User avatar
draconic74
Green Beret
Posts: 3469
Joined: Sat Jun 03, 2006 11:08 am
Contact:

Post by draconic74 » Thu Feb 14, 2008 5:40 pm

Monoman wrote:If you are going to play on GameRanger and have Leopard do not update to 10.5.2. Apple changed something that makes AOE 2 unplayable on GameRanger.
Im not getting Leopard for a while.
Image

n8mac
Newbie
Posts: 11
Joined: Thu Feb 14, 2008 2:00 am

Post by n8mac » Sat Feb 16, 2008 8:42 pm

Monoman wrote:If you are going to play on GameRanger and have Leopard do not update to 10.5.2. Apple changed something that makes AOE 2 unplayable on GameRanger.
So do you mean gameranger is not working on 10.5.2 at all or only with aoe II? Does the update affect aoe II without gameranger? Is this just your experience or is there talk on the web you can provide a link to?

User avatar
lewbylew
Veteran
Posts: 340
Joined: Sat Aug 11, 2007 10:35 pm
Location: Sydney/Australia
Contact:

Post by lewbylew » Sun Feb 17, 2008 1:00 am

its something to do with AOE II, so if you have leopard, DONT GET 1.5.2, also, yay more ppl are joining the AOE section... YAY

User avatar
Mota-Lev
Green Beret
Posts: 3553
Joined: Sat Mar 17, 2007 4:19 pm
Location: AusFag
Contact:

Post by Mota-Lev » Sun Feb 17, 2008 1:21 am

I use leopard and I have no trouble. My AOEII is the vrsion you need to play over gr. I forgot what it was.
Image

Image

User avatar
Monoman
Site Admin
Site Admin
Posts: 2662
Joined: Sat Aug 16, 2003 11:26 pm
Location: Planet Bob
Contact:

Post by Monoman » Sun Feb 17, 2008 2:38 am

n8mac wrote:So do you mean gameranger is not working on 10.5.2 at all or only with aoe II? Does the update affect aoe II without gameranger? Is this just your experience or is there talk on the web you can provide a link to?
The problem is only with playing AOE II with GameRanger. It has something to do with changes Apple made to Rosetta in the 10.5.2 update. The problem did not exist in any of the versions before 10.5.2. To read the news about this, when you log on to GameRanger go to Help->GameRanger News.
Kansas....Like Paris Hilton: White, Flat, and Easy to Enter. -- Conan O'Brien

Masturbation is like procrastination, they're both great until you realize your screwing yourself.

MGM Discord | MGM Chat
MGM Sig

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests